Španělská salsa

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Celkově: 10 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1196 KJ
tuky
25 g
sacharidy
12 g
polynenasycené mastné kyseliny
7 g
cukry
3 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
vláknina
1 g
bílkovina
1 g
draslík
491 mg
vápník
105 mg
fosfor
56 mg
hořčík
39 mg
železo
3 mg
sodík
2 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 160 g kečupu
  • 40 g hořčice
  • 10 g čerstvé petrželky
  • 100 ml oleje
  • trochu mleté papriky
  • Pepř
  • Sůl
  • 1 cibule

Postup:

  1. Nakrájíme si na drobno cibuli a v misce jí smícháme s hořčicí, kečupem, olejem a najemno nakrájenou petrželkou.
  2. Vše dochutíme a zamícháme, dáme odpočinout do lednice.
  3. A je hotovo. Salsu můžete podávat k čemukoliv tak jak jste zvyklí, například na tatarskou omáčku.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.