Ingredience třtinový cukr
Cukr je přírodní sladidlo, sladká poživatina, zpravidla označovaná odborně jako potravinářský cukr. Vyrábí se v cukrovarech.Hlavně třtinový z cukrové třtiny nebo řepný z cukrové řepy. Na trh se dodává v sypké podobě nebo jako zpevněné, slisované tvary - homole nebo kostky.Ročně se na celém světě vyprodukuje 160 milionů tun.Cukr je potravina s vysokým obsahem energie až (16,8 kJ/g).Cukr a zdraví - přispívá k obezitě , kazí se zuby , zrychluje stárnutí , má na svědomí cukrovku .
Koláč s červenou řepou a čokoládou
Lze použít i na muffiny
Citrónová bábovka
k nedělní kávě ideální
Sušenky s bílou čokoládou a brusinkami
Vydrží dlouho ...pokud se dříve nesnědí
Pečené jablíčko
sladká tečka k odpolední kávě
Perníkové řezy s povidlím
Tak trochu jiný perník
Hermelín s cibulkou na černém pivu
může být i Camembert nebo Encián
Dutch baby pancake
nebudete se chtít dělit
Jahodové dortíky
něco sladkého ke kávě
Kokosový mug cake
Bábovka z hrníčku
Salát s pomelem a krevetami
exotika na talíři
Citronové krevety s rýžovými nudlemi
krevety zase jinak
Sušenky z ovesných vloček s arašídovým máslem
S kousky čokolády
Cookies s čokoládou
Pečením samy získají kulatý tvar
Řezy z červené řepy a mrkve
Tak trošku jiná buchta
Kokosové lívance
Pokud Vás už nudí ovesné kaše, tyhle lívanečky budou příjemnou změnou
Tom Kha Gai polévka
thajská a silně návyková polévka
Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek
Kuřecí prsa s brokolicí a žampiony
trochu z Asie
Banánový chlebíček s chia
Když už jsou banány
Cuketový makovec
Bezlepkový a díky cuketě krásně vláčný
Vanilkový ovesný koláč s čokoládou
Pro ty, kteří milují zdravější varianty pečení
Tarte Tatin
Tak málo stačí pro tak famózní výsledek
Lilek načerno
maso máme rádi ale nemusí být každý den
Kuřecí játra se žampiony na víně
víno je skvělé i na vaření