Ingredience celozrnná bageta
Základem celozrnného pečiva je mouka, která je připravena z celého obilného zrna včetně obalu a klíčku. Může se jednat o pečivo z mouky pšeničné, žitné či jiné (u bagety jde ve většině případů o mouku pšeničnou). Aby mohl být takový výrobek označován jako celozrnný, musí těsto obsahovat alespoň 80 % celozrnné mouky (směsi mouk) z celkové hmotnosti pečiva. Celozrnná bageta má oproti pečivu z bílé mouky vyšší nutriční hodnotu (vyšší obsah vitamínů, minerálů, vlákniny a zároveň nižší glykemický index).
Bagetky s křepelčím volským okem
Výborné nejen k večeři, ale i ke sklence dobrého vínka
Krevetové jednohubky
Krevetové jednohubky - něco na oslavu
Teplý cizrnový salát
Může být i studený, nenechte se omezovat, uvidíte sami která varianta vám víc zachutná.
Obalované žampiony
Obalované žampiony - rychlovka bez masa
Špenatový krém se sýrovými bruschettami
Vynikající a plný vitamínů. Občas udělejte i něco pro své tělo - těch vitamínů je v něm spousta,i když nemusí být moc oblibený ;-)
Kuřecí kousky s barevným salátem a bagetkou
Křupavá chuť masa, vyjmečná chuť avokáda a sladká chuť granátového jablíčka
Bruschetta s rajčaty a parmazánem
Bruschetta s rajčaty a parmazánem - vynikající předkrm, chuťovka...
Jablko-banánový krém
Jablko-banánový krém - netradiční snídaňová pomazánka na pečivo
Křupavá křidélka s šopským salátem a bagetkou
Není nad chuť křupavého masa, zeleniny i bagetky. Je to všem dostupná a dobrá rychlovka.
Celerový salát s vejci a ořechy
Celerový salát s vejci a ořechy - jednoduché, zdravé jednohubky
Česnekový krém
Parádní polévka pro podzimní sychravé dny, zahřeje i pohladí
Ratatouille s kalamáry
Ratatouille a obalené kalamári (sépiové kroužky, koupený produkt), podávané s vícezrnou bagetkou
Hráškový krém
Výborná, velmi rychlá polévka, svěží jarní barvy pro potěchu oka a lehké chuti
Cibulová polévka
Klasická cibulačka, plná vitamínů a chuti. Zahřeje a snadno a levně se připraví za pár minut.
Vajíčková pomazánka s párky a zeleninkou
Rychlá večeře pro naše dětičky aneb zkombinovat se dá leccos, musíte to podat s úsměvem a fantasií