Ořechové rizoto

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 5 minut
Vaření: 25 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2027 KJ
sacharidy
38 g
tuky
31 g
polynenasycené mastné kyseliny
19 g
bílkovina
10 g
mononenasycené mastné kyseliny
4 g
vláknina
3 g
nasycené mastné kyseliny
3 g
draslík
2,388 g
cukry
2 g
fosfor
1,478 g
hořčík
611 mg
vápník
364 mg
zinek
12 mg
mangan
12 mg
železo
10 mg
sodík
6 mg
měď
5 mg
jód
1 mg

Ingredience

  • 150 g vlašských ořechů
  • 400 g rýže
  • 150 g žampionů
  • 100 g mražené kukuřice
  • Sůl
  • Olej

Postup:

  1. Nejdříve si uvaříme rýži a než změkne, opražíme si na pánvi s trochou oleje kukuřici, přidáme nakrájené žampiony a půlky vlašských ořechů.
  2. Lehce orestujeme a osolíme. Směs smícháme s uvařenou rýží a je to. To je rychlovka, která nás potěší kombinací chutí ořechů a rýže

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.