Fazolkový salát

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 5
Příprava: 5 minut
Vaření: 3 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
340 KJ
sacharidy
5 g
tuky
4 g
vláknina
4 g
cukry
2 g
bílkovina
1 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
vápník
36 mg
hořčík
16 mg
fosfor
16 mg
draslík
14 mg
železo
1 mg
sodík
1 mg

Ingredience

  • 500 g fazolek
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • Ocet
  • Pepř
  • Sůl

Postup:

  1. Zelené lusky fazolek očistíme, nakrájíme na nudličky a dáme na 3 minuty vařit do osolené vody.
  2. Zcedíme, dáme na mísu, posypeme na drobno nakrájenou cibulkou, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a octem a necháme vychladnout.
  3. Podáváme k různým druhům masa jako přílohu.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.