Ingredience cukr
Cukr je přírodní sladidlo.Vyrábí se jako potravinářská surovina v cukrovarech, hlavně třtinový z cukrové třtiny nebo řepný z cukrové řepy.Cukr je velmi dobře stravitelná potravina s vysokým obsahem energie.Nadměrná spotřeba cukru, sladkých nápojů a cukrovinek působí řadu zdravotních potíží.
Buchta tchýně Jaruny
Pro ty, kteří nemají rádi
Broskvové daiquiri
Vzpomínka na léto
Kefírová buchta s dýní
Můžeme použít ovoce dle chuti
Luxusní čokoládové košíčky
Jsou sice pracnější, ale výsledek je víc než luxusní
Straciatella bábovičky
Lze použít i jako muffiny a dozdobit krémem
Harlekýn
Nezkazíte s ním žádnou oslavu
Tvarohový mazanec
Zatím nejlepší, co jsem kdy dělala
Chia pudink s broskví a granátovým jablkem
Zdravá, lehká svačina
Dýňový koláč s mandlemi
Podzimní koláč
Tvarohové brownies s lesním ovocem
Trošku jiné brownies
Bezvaječná bublanina
Když dojdou vajíčka a vy přeci jen máte chuť na bublaninu
Riccotový koláč
Určitě stojí za vyzkoušení
Kávové řezy
jednoduchý jemný moučník
Moravské uzené s povidlovou omáčkou
ze staročeské kuchyně
Vaječné ragú
když není chuť na maso
Rostbíf s celerovou remuládou
s dobrým jídlem je dobrá i nálada
Bramborové placky s husím masem
k huse nemusí být vždy knedlík
Chinois – francouzský máslový koláč
Na čas sice náročnější, ale chuťově výborný koláč
Mrkvová buchta
Zmizí rychlostí blesku
Celerový salát
s pečivem, k rybě nebo na chlebíčkách
Cikánské řezy
cukroví na poslední chvíli
Vepřové švej ču žou
pár kapek chilli oleje dodá správnou chuť
Babiččiny koblihy
kdo by je neměl rád
Sladký rohlík čili loupák
100x lepší než-li kupovaný