Špagety s tuňákem

Peťula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Vaření: 20 minut
Celkově: 20 minut
Špagety s omáčkou z rajčatového protlaku a tuňáka
Špagety s omáčkou z rajského protlaku

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2853 KJ
sacharidy
96 g
bílkovina
29 g
tuky
19 g
vláknina
5 g
nasycené mastné kyseliny
5 g
mononenasycené mastné kyseliny
2 g
cukry
2 g
lepek
1 g
draslík
233 mg
fosfor
69 mg
cholesterol
55 mg
vápník
16 mg
hořčík
11 mg
sodík
4 mg

Ingredience

  • 300 g tuňáka
  • 40 g másla
  • 1 cibule
  • 80 g žampiónů
  • 500 g špaget
  • 1 stroužek česneku
  • 100 g eidamu

Postup:

  1. Na másle zpěníme na jemno nakrájenou cibulku a podusíme na ní na kousky nakrájené žampióny. Pokud dáváme sterilované žampiony v sladkokyselém nálevu, přimícháme je do omáčky až s tuňákem.
  2. Přidáme konzervovaného tuňáka a rajčatový protlak a prohřejeme.
  3. Až vypneme plamen, přidáme do omáčky prolisovaný česnek.
  4. Promícháme s uvařenými špagetami. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.