Buchta tchýně Jaruny
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1848 KJ
- sacharidy
- 54 g
- cukry
- 25 g
- tuky
- 21 g
- bílkovina
- 7 g
- nasycené mastné kyseliny
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 361 mg
- fosfor
- 175 mg
- vápník
- 130 mg
- hořčík
- 59 mg
- cholesterol
- 54 mg
- sodík
- 52 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 200 g hladké mouky
- 200 g cukru
- 4 vejce
- 1 prášek do pečiva
- 1 dcl oleje
- 1 dcl mléka
- 50 g pudinku (čokoládový)
- 500 ml mléka
- 3 zakysané smetany
- 1 skořicový cukr
Postup:
- Do mísy dáme cukru, vejce, mléko, oleje a vše zamícháme. Pak do mokré směsi vmícháme mouku s práškem do pečiva a těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku.
- Čokoládový pudink uvaříme dle návodu a ihned nalijeme na těsto a dáme péct na 180 stupňů zhruba na 25-35 minut. Necháme mírně vychladnout.
- Na teplou (ne horkou) buchtu rozetřeme zakysané smetany a posypeme skořicovým cukrem.
- Necháme vychladnout a můžeme podávat.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Fazolové lusky na kyselo
Gratinovaná brokolice se sýrem
Houbová omáčka s vařeným hovězím
Plněná máslová dýně
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.