Rybí filé zapečené se sýrem a rajčaty
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2073 KJ
- bílkovina
- 44 g
- tuky
- 29 g
- nasycené mastné kyseliny
- 16 g
- sacharidy
- 10 g
- sůl
- 1 g
- cukry
- 1 g
- draslík
- 158 mg
- vápník
- 92 mg
- hořčík
- 49 mg
- fosfor
- 47 mg
- sodík
- 4 mg
- železo
- 3 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 300 g filé (nebo mořské štiky)
- 100 g tvrdý sýr eidam (nastrouhaný)
- 1 rajče
- 150 ml smetany
- sůl
- pepř
- kmín
- bazalka
- tymián
- brambory (jako příloha)
Nástroje
-
Zapékací mísa
Postup:
- Do zapékací mísy vložíme filé a posolíme.
- Poklademe plátky rajčete, okořeníme, zasypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou.
- Pečeme v troubě na 200 oC asi 20 minut.
- Podáváme ideálně s vařeným bramborem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Mexická červená rýže
Pečené kuřecí stehno na červeném zelí
Kuřecí soté s hlívou ústřičnou
Rýžové nudle po asijsku
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.