Rybí filé zapečené se sýrem a rajčaty

Peťula
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut
Kousky mořské štiky nebo jiného rybího filé zapečené s plátky čerstvých rajčat a strouhaným tvrdým sýrem s vařenými brambory.

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2073 KJ
bílkovina
44 g
tuky
29 g
nasycené mastné kyseliny
16 g
sacharidy
10 g
sůl
1 g
cukry
1 g
draslík
158 mg
vápník
92 mg
hořčík
49 mg
fosfor
47 mg
sodík
4 mg
železo
3 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 300 g filé (nebo mořské štiky)
  • 100 g tvrdý sýr eidam (nastrouhaný)
  • 1 rajče
  • 150 ml smetany
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • bazalka
  • tymián
  • brambory (jako příloha)

Nástroje

    Zapékací mísa

Postup:

  1. Do zapékací mísy vložíme filé a posolíme.
  2. Poklademe plátky rajčete, okořeníme, zasypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou.
  3. Pečeme v troubě na 200 oC asi 20 minut.
  4. Podáváme ideálně s vařeným bramborem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.