Tartar z lososa

Martin
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Celkově: 40 minut
Tartar z lososa - skvělý, velmi snadný tataráček z čerstvé ryby

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
450 KJ
bílkovina
19 g
tuky
2 g
sůl
1 g
cholesterol
45 mg
draslík
28 mg
hořčík
5 mg
vápník
5 mg
fosfor
3 mg

Ingredience

  • 400 g filetu z lososa
  • 1 citron
  • snítka kopru
  • sůl
  • bílý pepř
  • 1 lžíce zakysané smetany

Postup:

  1. Rybu bez kůže nakrájíme nožem na drobounké kostičky.
  2. Osolíme, opepříme, vymáčkneme šťávu z poloviny citronu a dobře promícháme.
  3. Přimícháme nasekaný kopr a zakysanou smetanu a necháme půl hodinky odležet v lednici.
  4. Podáváme s opečenou bílou bagetkou nebo toustem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Mohlo by vás zajímat

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.