Aljašská treska se zeleninou

Jiřinka
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 5 minut
Vaření: 20 minut
Ryba a zelenina dobrá volba
Aljašská treska se zeleninou

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2264 KJ
bílkovina
40 g
tuky
36 g
nasycené mastné kyseliny
13 g
sacharidy
12 g
mononenasycené mastné kyseliny
6 g
cukry
6 g
polynenasycené mastné kyseliny
5 g
vláknina
4 g
sůl
1 g
cholesterol
210 mg
vápník
85 mg
hořčík
38 mg
fosfor
36 mg
draslík
5 mg
sodík
4 mg
železo
2 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 500 g aljašské tresky
  • 250 g mražené zeleniny
  • 50 g másla
  • 2 kyselé okurky
  • Červená paprika
  • Koření na zeleninu
  • Koření na ryby
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej

Postup:

  1. Na pánev si dáme trochu oleje a máslo - cca 20g. Přidáme tresku, posypeme kořením na ryby, špetkou soli a pepře.
  2. Opečeme po obou stranách 6 minut.
  3. Na druhou pánev si dáme zbytek másla a mraženou zeleninu. Necháme cca 8 minut opékat, ochutíme kořením na zeleninu.
  4. Mezitím si na talíř nakrájíme červenou papriku a kyselou okurku. Je to zdravé a málo kalorické. Dušená a čerstvá zelenina jdou dohromady.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.