Vepřové maso s čínskými nudlemi

Jiřinka
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 20 minut
Vaření: 25 minut
Maso s nudemi , mrkví a kedlubnou

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1904 KJ
sacharidy
28 g
bílkovina
26 g
tuky
25 g
polynenasycené mastné kyseliny
3 g
cukry
2 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
draslík
252 mg
vápník
44 mg
fosfor
42 mg
hořčík
25 mg
sodík
19 mg
železo
1 mg

Ingredience

  • 200 g vepřové kotlety
  • 200 g čínských nudlí
  • 50 g mrkve
  • 50 g kedlubny
  • 1 kostka zeleninového bujónu
  • 2 lžičky koření (Ratatouille)
  • 2 lžíce oleje

Postup:

  1. Kotletu umejene, odblaníme a nakrájíme na kousky nebo nudličky.
  2. Posypeme kořením, promícháme, zalejeme olejem a necháme odležet.
  3. Mrkev a kedlubnu si nakrájíme na proušky a dáme do studený vody.
  4. Maso vhodíme na rozpálený olej a restujeme do měkka cca 20 minut.
  5. Mezitím zalejeme nudle horkou vodou, do které jsme dali jednu kostku zeleninového bujónu, a necháme je cca 2 minuty namočený. Pak zcedíme.
  6. Poté maso vyndáme a dáme do výpeku orestovat zcezenou a osušenou zeleninu - cca 2 minuty.
  7. Po orestování zeleniny přidáme maso, nudle, vše prohřejeme, ochutnáme a popřípadě dochutíme. Ryché, lehké a dobré. Dobrou chuť .

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.