Přírodní kuřecí plátek s fazolkami na slanině a brambor
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3181 KJ
- bílkovina
- 56 g
- tuky
- 43 g
- sacharidy
- 35 g
- vláknina
- 19 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- sůl
- 2 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 536 mg
- sodík
- 432 mg
- fosfor
- 213 mg
- cholesterol
- 154 mg
- vápník
- 130 mg
- hořčík
- 67 mg
- železo
- 4 mg
- mangan
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 2 kuřecí prsa
- 200 g fazolových lusků
- 100 g anglické libové slaniny
- 4 brambory
- Sůl
- Pepř
- trochu mleté červené papriky
- olej
- 1 stroužek česneku
Postup:
- Nejprve si na pánvi orestuje na jemno nakrájenou slaninu, po pár minutách přidáme fazolky a prolisujeme česnek.
- Necháme pozvolna vařit.
- Mezitím než se fazolky dodělají, si okrájíme a nakrájíme brambory, které usušíme a dáme na další pánev do více oleje.
- Ted už jen zbývá to nejlepší a to je maso.
- Prsa si rozřízneme na dvě tak aby jsme meli tedy 4 plátky.
- Trošku poklepeme a okořeníme z obou stran.
- Na pánvi si rozehřejeme olej a přidáme plátky masa. Necháme z každé strany cca 3 minutky a je hotovo. Můžete podávat. Dobrou chuť
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Trhané vepřové maso s fazolemi
Nilský okoun s bramborovou kaší a listovým špenátem
Losos Gravlax
Lívance s borůvkami a zakysanou smetanou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.