Přírodní kuřecí plátek s fazolkami na slanině a brambor

Mišula
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut
Velikonoční rychlovka... Barevné a za pár minut hotové. ..

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
3181 KJ
bílkovina
56 g
tuky
43 g
sacharidy
35 g
vláknina
19 g
polynenasycené mastné kyseliny
4 g
sůl
2 g
nasycené mastné kyseliny
2 g
draslík
536 mg
sodík
432 mg
fosfor
213 mg
cholesterol
154 mg
vápník
130 mg
hořčík
67 mg
železo
4 mg
mangan
1 mg
zinek
1 mg

Ingredience

  • 2 kuřecí prsa
  • 200 g fazolových lusků
  • 100 g anglické libové slaniny
  • 4 brambory
  • Sůl
  • Pepř
  • trochu mleté červené papriky
  • olej
  • 1 stroužek česneku

Postup:

  1. Nejprve si na pánvi orestuje na jemno nakrájenou slaninu, po pár minutách přidáme fazolky a prolisujeme česnek.
  2. Necháme pozvolna vařit.
  3. Mezitím než se fazolky dodělají, si okrájíme a nakrájíme brambory, které usušíme a dáme na další pánev do více oleje.
  4. Ted už jen zbývá to nejlepší a to je maso.
  5. Prsa si rozřízneme na dvě tak aby jsme meli tedy 4 plátky.
  6. Trošku poklepeme a okořeníme z obou stran.
  7. Na pánvi si rozehřejeme olej a přidáme plátky masa. Necháme z každé strany cca 3 minutky a je hotovo. Můžete podávat. Dobrou chuť

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.