Rychlé salko řezy
BrandyskakuchtickaSložení porce
    hodnoty jsou pouze orientační  
  - energie
 - 3728 KJ
 - sacharidy
 - 68 g
 - tuky
 - 55 g
 - cukry
 - 29 g
 - nasycené mastné kyseliny
 - 22 g
 - bílkovina
 - 13 g
 - mononenasycené mastné kyseliny
 - 11 g
 - polynenasycené mastné kyseliny
 - 6 g
 - vláknina
 - 3 g
 - lepek
 - 1 g
 - trans mastné kyseliny
 - 1 g
 - draslík
 - 488 mg
 - fosfor
 - 215 mg
 - cholesterol
 - 166 mg
 - vápník
 - 130 mg
 - hořčík
 - 88 mg
 - sodík
 - 48 mg
 - železo
 - 1 mg
 
Ingredience
- 1/2 hrnku cukru
 - 1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky
 - 1/2 hrnku celozrnné mouky
 - 1 prášek do pečiva
 - 3 vejce
 - 1 hrnek mléka
 - 1/2 hrnku oleje
 - 2 lžíce kakaa
 - 1 kondenzované mléko ( salko )
 - 250 g tvarohu (ve vaničce )
 - 250 g másla
 - 150 g piškotů
 - 150 ml rumu
 - 150 g kávy
 - trocha čokolády
 - trocha ořechů
 
těsto:
krém:
Postup:
- Vajíčka utřeme s cukrem, přilejeme mléko, olej, přidáme mouku, prášek do pečiva, kakao, šleháme a směs vlijeme na olejem vymazaný a moukou vysypaný plech
 - Pečeme na 170°asi 15min.
 - Než-li se korpus upeče, vyšleháme změklé máslo s uvařeným a vychlazeným salkem a nakonec zašleháme tvaroh.
 - Vychladlý korpus potřeme částí krému a poklademe piškoty namočenými v kávě s rumem.
 - Navršíme zbylý krém, posypeme čokoládou případně oříšky a necháme ztuhnout.
 
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
                  
            Chilli con carne
          
                  
            Bůček na asijský způsob
          
                  
            Buchtičky s krémem
          
                  
            Tagliatelle s gorgonzolovou omáčkou a ořechy
          
              
      Vyžadován uživatelský účet
  
    Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.  
  Děkujeme za Váš komentář
  
        Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
        Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
        Zabere to jen chvilku.
      
    Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
  
        Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
        účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
        se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.