Cauliflower panna cotta with poached salmon
tomassekIngredience
- 1 Cauliflower
- 500g Salmon fillet
- 500ml Milk
- 250ml Double cream
- 4 Gelatine leaves
- 5 Shallots
- 50mg Butter
- Salt and white pepper
Postup:
- Place cauliflower into pot and pour over cream and milk
- Cook it until cauliflower is soft
- Season with salt and white pepper
- Soak gelatine in the cold water
- Transfer cauliflower into blender and blend it until smooth
- Pass it thru fine sieve and add soaked gelatine
- Whisk until gelatine dissolved
- Put into ramekins or silicon mat and let it set in the fridge for 2-3 hours
- Meanwhile heat sauce pan with butter and caramelize shallots until light brown
- Season salmon with salt and cook in the steam for 8 minutes
- Carefully remove from pot and chill it
- Place panna cotta on the place and serve with caramelized shallots and poached salmon
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.