Olivová bageta

Brandyskakuchticka
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 15 minut
Vaření: 40 minut
Místo oliv můžeme dát sušená rajčata, ořechy, semínka, brusinky...nebo jí nechat jen tak

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
4567 KJ
sacharidy
219 g
bílkovina
34 g
vláknina
9 g
tuky
8 g
cukry
6 g
sůl
5 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
lepek
1 g
mononenasycené mastné kyseliny
1 g
draslík
381 mg
fosfor
347 mg
hořčík
110 mg
vápník
81 mg
sodík
12 mg
zinek
7 mg
železo
4 mg
mangan
3 mg

Ingredience

  • 600 g hladké mouky
  • 400 ml vlažné vody
  • 1/2 kostky droždí
  • 12 g soli
  • 50 g oliv

Postup:

  1. Ze všech surovin zpracujeme těsto, které necháme při 50 stupních 20 min kynout v troubě.
  2. Poté z těsta vytvarujeme 2-3 bagety a pečeme při 275 stupních dalších 20 min.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.