Italský těstovinový salát s kapary

Brandyskakuchticka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut
Skvělý je ihned servírovaný ale i řádně vychlazený

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
4185 KJ
bílkovina
67 g
tuky
55 g
sacharidy
55 g
cukry
17 g
mononenasycené mastné kyseliny
14 g
vláknina
10 g
nasycené mastné kyseliny
6 g
polynenasycené mastné kyseliny
3 g
draslík
1,71 g
lepek
1 g
sůl
1 g
sodík
239 mg
fosfor
211 mg
vápník
190 mg
cholesterol
173 mg
hořčík
155 mg
železo
8 mg
zinek
2 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 500 g těstovin
  • 30 ks rajčat(cherry)
  • 45 g ančoviček
  • 200 g mozzarelly
  • 2 lžíce kaparů
  • 6 lžic olivového oleje
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • sůl
  • pepř
  • bazalka
  • 200 g vepřového masa

Postup:

  1. Těstoviny uvaříme dle návodu, poté scedíme a dáme do mísy. Pokropíme je olivovým olejem a vinným octem...dáme stranou.
  2. Maso nakrájíme cca na 1cm nudličky, osolíme, opepříme a opečeme.
  3. Nakrájíme rajčata, mozzarellu, ančovičky a smícháme s těstovinami, přidáme kapary, bazalku a vše promícháme.
  4. Při sevírování na salát poklademe opečené maso.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.