Jogurtová müsli buchta

Brandyskakuchticka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 10
Nejlepší je druhý den

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1361 KJ
sacharidy
57 g
cukry
21 g
bílkovina
8 g
tuky
6 g
vláknina
3 g
nasycené mastné kyseliny
2 g
lepek
1 g
fosfor
83 mg
draslík
74 mg
vápník
73 mg
hořčík
18 mg
cholesterol
12 mg
sodík
7 mg

Ingredience

  • 1 vejce
  • 110 g hnědého cukru
  • 2 lžíce medu
  • 500 g bílého jogurtu
  • 250 g müsli (nejlépe ořechového a domácího, cca 50 g na posypání)
  • 1 kypřicí prášek do perníku
  • 175 g polohrubé mouky
  • 175 g celozrnné mouky

Postup:

  1. Máslo, vejce a cukr utřeme do pěny a vmícháme ostatní ingredience.
  2. Těsto nalijeme na plech, posypeme 20g müsli a pečeme na 170° cca 40 minut.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Storno
Přidat