Kefírová buchta s dýní

Brandyskakuchticka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 12
Můžeme použít ovoce dle chuti

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1318 KJ
sacharidy
35 g
tuky
17 g
cukry
16 g
polynenasycené mastné kyseliny
4 g
bílkovina
3 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
draslík
27 mg
fosfor
26 mg
cholesterol
10 mg
vápník
5 mg
hořčík
4 mg
sodík
3 mg

Ingredience

  • 1 vejce
  • 1 kefír
  • 300 g hrubé mouky
  • 180 g cukru
  • 2 lžíce kakaa
  • 2 dcl oleje
  • 1 lžička sody
  • 250 g ovoce (kompotovaná dýně)

Postup:

  1. Veškeré suroviny kromě ovoce smícháme a vymícháme v hladké těsto, které nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku. Těsto posypeme ovocem a dáme péct zhruba na 40-45 minut při 180 stupních

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Storno
Přidat