Kefírová buchta s dýní
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1318 KJ
- sacharidy
- 35 g
- tuky
- 17 g
- cukry
- 16 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- bílkovina
- 3 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 27 mg
- fosfor
- 26 mg
- cholesterol
- 10 mg
- vápník
- 5 mg
- hořčík
- 4 mg
- sodík
- 3 mg
Ingredience
- 1 vejce
- 1 kefír
- 300 g hrubé mouky
- 180 g cukru
- 2 lžíce kakaa
- 2 dcl oleje
- 1 lžička sody
- 250 g ovoce (kompotovaná dýně)
Postup:
- Veškeré suroviny kromě ovoce smícháme a vymícháme v hladké těsto, které nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku. Těsto posypeme ovocem a dáme péct zhruba na 40-45 minut při 180 stupních
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Italský zeleninový salát
Pesto z naložených, sušených rajčat
Tzatziki
Podzimní (nejen) veganské palačinky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.