Naše fazole s uzeným masem

Mišula
Počet porcí: 2
Celkově: 25 minut
Rychlá večeře

Ingredience

  • 250 g uzeného masa
  • 250 g bílých fazolí
  • 250 g červených fazolí
  • 1/2 cibule
  • česnek (dle chuti)
  • kečup
  • sůl
  • pepř
  • chilli

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
4517 KJ
sacharidy
79 g
tuky
70 g
bílkovina
35 g
vláknina
34 g
sůl
2 g
cukry
2 g
draslík
1,384 g
sodík
645 mg
fosfor
511 mg
vápník
382 mg
hořčík
115 mg
železo
7 mg
zinek
3 mg
mangan
2 mg

Postup:

  1. Nakrájíme si cibulku a maso.
  2. Přípravíme česnek na prolisování.
  3. Rozpálíme olej.
  4. Vložíme cibulku, česnek a uzené.
  5. Vše necháme cca 10 minut.
  6. Po té přidáme kečup cca 5 lžic, a vlejeme fazole i s nálevem.
  7. Dochutíme podle chuti chilli a pepř.
  8. Necháme cca 15 minut vařit a je hotovo ;-)

Uživatelská Hodnocení

Další recepty

Bramborové šišky s uzeným masem a červeným zelím
Bramborové placky s uzeným masem
Bramborová buchta
Roláda se špenátem z listového těsta
Zapečené těstoviny trochu jinak