Marinovaná pikantní žebírka
JiřinkaSložení porce
    hodnoty jsou pouze orientační  
  - energie
 - 7077 KJ
 - tuky
 - 148 g
 - bílkovina
 - 73 g
 - nasycené mastné kyseliny
 - 38 g
 - sacharidy
 - 13 g
 - cukry
 - 10 g
 - sůl
 - 1 g
 - draslík
 - 393 mg
 - cholesterol
 - 285 mg
 - fosfor
 - 119 mg
 - vápník
 - 58 mg
 - hořčík
 - 26 mg
 - zinek
 - 1 mg
 - železo
 - 1 mg
 
Ingredience
- 2 kg vepřových žebírek
 - 300 ml černého piva
 - 4 lžíce medu
 - 1 chilli papričku (nebo chili koření)
 - 1 lžíce krémžskou hořčici
 - 3 stroužky česneku (rozsekaného česneku)
 - 1 lžičku soli
 
Marináda
Postup:
- Žebírka naporcujeme
 - Do mísy nalijeme pivo, přidáme med, papričky nebo koření, hořčici, česnek a sůl
 - Důkladně promícháme a vložíme žebírka
 - Necháme 24 h odležet v lednici
 - Po tuto dobu minimálně 2x promícháme
 - Pečeme pomalu do zlatova
 - Po dobu pečení potíráme marinádou
 - Podáváme s chlebem
 
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
                  
            Pečené kuře se silnou šťávou z pečených kostí
          
                  
            Gnocchi alľ Amatriciana
          
                  
            Shepard pie
          
                  
            Kuře na paprice se špeclemi
          
              
      Vyžadován uživatelský účet
  
    Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.  
  Děkujeme za Váš komentář
  
        Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
        Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
        Zabere to jen chvilku.
      
    Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
  
        Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
        účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
        se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.