Gnocchi Carbonara
tomassekIngredience
- 5kg potato gnocchi
- 5 slices of pancetta
- garlic
- 100g grated parmesan
- 2 egg yolks
- Chopped flat leaf parsley
- 0.2 l double cream
Nástroje
-
Wok
Postup:
- Heat wok with bit of oil and start roast a bacon with sliced garlic.
- Add fresh potato gnocchi and roast everything together until gnocchi are bit crispy and golden
- Add double cream and cook it for five minutes
- Mix in a small bowl egg yolks with parmesan
- Add mix to pasta, take off from stove and stir it with fresh parsley
- Put more salt if needed and serve it with freshly grated parmesan
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.