Řezy z acidofilního mléka

Jiřinka
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 5 minut
Vaření: 40 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
4592 KJ
sacharidy
138 g
cukry
66 g
tuky
53 g
polynenasycené mastné kyseliny
14 g
bílkovina
14 g
nasycené mastné kyseliny
5 g
vláknina
4 g
lepek
1 g
sůl
1 g
vápník
165 mg
draslík
86 mg
fosfor
72 mg
hořčík
19 mg
jód
4 mg
sodík
3 mg
zinek
1 mg
železo
1 mg

Ingredience

  • 300 g polohrubé mouky
  • 250 g moučkového cukru
  • 2 lžíce holandského kakaa
  • 500 ml acidofilního mléka
  • 200 ml oleje
  • 2 lžičky jedlé sody
  • 400 g višnové marmelády
  • Trochu kokosu(na posypání)
  • Trochu másla( na vymazání plechu)
  • Trochu Kokosu (na vysypání plechu)

Postup:

  1. Plech na buchty si vymažeme máslem
  2. Vysypeme kokosem tak,že kokos nasypeme do prostřed plechu a plech nakláníme na všechny strany,aby kokos byl všude
  3. Do mísy nasypeme prosátou mouku,cukr a prosáté kakao
  4. Přidáme mléko,olej a jedlou sodu
  5. Vše důkladně promícháme
  6. Nalijeme na plech a pečeme při 180 stupních 40 minut
  7. Zkusíme špejlí jestli je to pečené ( nelepí se na špejli)
  8. Hotové vyndáme z trouby a ještě horké potřeme marmeládou a posypeme kokosem

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.