Vinné klobásky s hranolky a zeleninovou oblohou

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 25 minut
Vaření: 25 minut
Vinné klobásky s hranolky a zeleninovou oblohou - snadné domácí jídlo pro rodinný oběd nebo večeři

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
3917 KJ
sacharidy
66 g
tuky
56 g
bílkovina
39 g
nasycené mastné kyseliny
21 g
vláknina
6 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
draslík
1,138 g
cukry
1 g
fosfor
82 mg
hořčík
56 mg
sodík
30 mg
vápník
18 mg
železo
1 mg

Ingredience

  • 1 kg pozdních brambor
  • 800 g vinné klobásy
  • 300 g čerstvé zeleniny (dle chuti, např.cibuli, ledový salát, paprika, mrkev)
  • sůl
  • olej

Nástroje

    fritéza

Postup:

  1. Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky, omyjeme a osušíme.
  2. Dáme si rozpálit olej (buď v pánvi, nebo fritéze) a smažíme do zlatova.
  3. Poté vyndáme a hned osolíme.
  4. Na pánvi si osmažíme i klobásky, nakrájíme zeleninku a dozdobíme na talíři.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.