Těstoviny s mletým masem
JiřuleSložení porce
    hodnoty jsou pouze orientační  
  - energie
 - 2961 KJ
 - tuky
 - 52 g
 - sacharidy
 - 36 g
 - bílkovina
 - 20 g
 - cukry
 - 2 g
 - vláknina
 - 1 g
 - lepek
 - 1 g
 - mononenasycené mastné kyseliny
 - 1 g
 - polynenasycené mastné kyseliny
 - 1 g
 - sůl
 - 1 g
 - sodík
 - 202 mg
 - vápník
 - 54 mg
 - fosfor
 - 51 mg
 - draslík
 - 40 mg
 - hořčík
 - 27 mg
 - železo
 - 1 mg
 - zinek
 - 1 mg
 
Ingredience
- 500 g těstovin
 - 200 g mražené zeleniny
 - 250 ml šlehačky
 - 500 g mletého masa
 - sůl
 - pepř
 - koření na mletá masa
 
Postup:
- Do vroucí vody dáme vařit těstoviny. Vaříme 15 minut (nebo podle návodu na obalu).
 - Na pánev dáme trošku oleje a mleté maso. Osolíme, opepříme a přidáme koření na mletá masa.
 - Přidáme zeleninu.
 - Do pekáče dáme uvařené těstoviny. Přidáme mleté maso a zalijeme šlehačkou.
 - Dáme do trouby na 200°C 25 minut.
 - Můžeme podávat s okurkou nebo třeba s kozími rohy.
 
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
                  
            Medovohořčičné kuřecí paličky
          
                  
            Pečené vepřové s glazovanými cibulkami
          
                  
            Šoulet s trhaným kachním masem
          
                  
            Krémová papriková polévka s kukuřicí
          
              
      Vyžadován uživatelský účet
  
    Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.  
  Děkujeme za Váš komentář
  
        Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
        Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
        Zabere to jen chvilku.
      
    Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
  
        Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
        účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
        se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.