Vepřová plec s kyselým zelím
MišulaSložení porce
    hodnoty jsou pouze orientační  
  - energie
- 1758 KJ
- tuky
- 30 g
- bílkovina
- 23 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 12 g
- sacharidy
- 11 g
- nasycené mastné kyseliny
- 6 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 5 g
- cukry
- 5 g
- vláknina
- 4 g
- draslík
- 620 mg
- sodík
- 498 mg
- vápník
- 146 mg
- cholesterol
- 87 mg
- hořčík
- 78 mg
- fosfor
- 76 mg
- zinek
- 6 mg
- železo
- 4 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 500 g vepřové plece
- 400 g kysaného zelí
- 8cibuli
- pepř
- sůl
- trochu cukru
- podravka
- červená paprika (sypací)
- olej
- 2 hrníčky vody
Postup:
- Na pánvi si necháme pomalu rozehřát olej, mezitím nakrájíme cibulku a maso na kostičky.
- Do rozehřátého oleje přidáme a osmažíme cibulku, poté vložíme maso, okořeníme a chvíli smažíme.
- Přidáme zelí, promícháme a tak 3 minutky restujeme.
- Poté zalijeme vodou a dusíme, dokud se voda zcela nevypaří..CCA 40 minut.
- Hotovo, podáváme s chlebem nebo brambory.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
                  
            Celozrnné ořechové čokocookies
          
                  
            Paprikáš
          
                  
            Puding z tapioky
          
                  
            Marinovaná žebírka s bylinkovými šťouchanými bramborami
          
              
      Vyžadován uživatelský účet
  
    Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.  
  Děkujeme za Váš komentář
  
        Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
        Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
        Zabere to jen chvilku.
      
    Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
  
        Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
        účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
        se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.