Penne Rigate s pečeným masem

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 20 minut
Vaření: 20 minut
Zbylo Vám pečené maso z oběda? Použijte ho na další, lehčí jídlo!

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
5948 KJ
sacharidy
187 g
bílkovina
60 g
tuky
44 g
vláknina
9 g
cukry
8 g
lepek
1 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
sůl
1 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
vápník
137 mg
cholesterol
96 mg
draslík
76 mg
fosfor
47 mg
hořčík
43 mg
sodík
15 mg
železo
3 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 300 g vepřového masa
  • penne rigate
  • 1 cibule
  • Řapíkatý celer
  • 1 Paprika
  • 1 Mrkev
  • 5 cherry rajčát
  • 50 g Kaki
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce oleje

Postup:

  1. Na rozehřátou pánvičku s olejem dáme nakrájenou cibulku a restujem do sklovata.Přidáme nakrájené pečené nebo vařené maso a prohřejeme.
  2. Řapíkatý celer oloupeme (oloupat tvrdá vrchní vlákna) a nakrájíme i ostatní zelenimu a Kaki na kostičky. Mrkev můžem na proužky. Cheri rajčátka jen přepůlíme.
  3. Vše přidáme k cibulce (rajčátka až nakonec), osolíme,opepříme.
  4. Po cca dvou minutách přihodíme nakrájené (opečené) maso a prohřejeme.
  5. Podáváme s těstovinami (PENNE RIGATE), které uvaříme v solené vodě 20 minut, zcedíme a propláchneme.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.