Lečo

Peťula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 1
Příprava: 10 minut
Vaření: 10 minut
Rychle připravené lečo z pár vajec, uzeniny a dostupné zeleniny, nejlépe rajčat a papriky

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
5063 KJ
tuky
79 g
sacharidy
76 g
bílkovina
45 g
polynenasycené mastné kyseliny
9 g
sůl
7 g
nasycené mastné kyseliny
4 g
cukry
4 g
vláknina
2 g
mononenasycené mastné kyseliny
2 g
draslík
453 mg
fosfor
369 mg
vápník
263 mg
cholesterol
258 mg
hořčík
126 mg
sodík
92 mg
železo
8 mg
mangan
2 mg
zinek
2 mg

Ingredience

  • rajče (čerstvé)
  • 1 paprika (čerstvá)
  • cibule
  • 150 g klobásy
  • 2 vejce
  • olej (sádlo)
  • sůl
  • pepř
  • trocha mleté červené papriky

Postup:

  1. Na oleji osmahneme cibulku a nakrájenou klobásku, přidáme papriku na kostičky a pár minut podusíme.
  2. Rajče pokrájené na kousky přihodíme krátce předtím, než do směsi rozklepneme vajíčka.
  3. Lehce posolíme a okořeníme.
  4. Mícháme na silném plameni, dokud vejce nezhoustnou.
  5. Podáváme s chlebem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.