Plněná papája

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 20 minut
Celkově: 20 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
411 KJ
sacharidy
22 g
vláknina
2 g
cukry
2 g
bílkovina
1 g
draslík
296 mg
hořčík
37 mg
fosfor
24 mg
vápník
15 mg
sodík
9 mg

Ingredience

  • 300 g papáji
  • 2 banány
  • 4 g mochyně
  • 1 badyán
  • Limetka
  • citronu
  • trochu cukru

Postup:

  1. Plod papáji podélně rozpůlíme a odstraníme jadérka. Dužinu čásečně vydlabeme, nakrájíme na malé kostky, vložíme do mísy, přidáme na slabé proužky nakrájenou limetkovou kůru, kolečka banánu a na plátky nakrájenou mochyni.
  2. Ovoce pokapeme citronovou štávou, přidáme jeden badyán a špetku mleté skořice. Podle chuti osladíme, promícháme a necháme 30 minut odstát v lednici.
  3. Po 30 minutách ovocnou směs naplníme do vydlabané papáji.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.