Batáta v trojobalu

Jiřule
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut
Překvapení v trojobalu

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
604 KJ
sacharidy
12 g
tuky
9 g
bílkovina
3 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
cukry
2 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
draslík
694 mg
fosfor
265 mg
vápník
68 mg
cholesterol
64 mg
hořčík
45 mg
sodík
22 mg
železo
2 mg
zinek
2 mg

Ingredience

  • 2 větší batáty
  • 2 vejce
  • trocha strouhanky
  • trocha hladké mouky
  • olej
  • provensálské bylinky
  • česnek
  1. Batáty si oloupeme a nakrájíme na plátky.
  2. Dáme je vařit do osolené vody na 10 minut.
  3. Smícháme olej s česnekem a bylinkami.
  4. Batáty si potřeme olejem a obalíme v trojobalu - klasika mouka, vejce, strouhanka.
  5. Osmažíme na oleji do zlatova.

    Báječně chutnají i samostatně a nebo si k nim můžeme udělat zeleninový salát...


Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.