Ingredience tagliatelle
Tagliatelle a tagliolini (z italského tagliare - „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech.Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle. Jsou proto ideální s hustými omáčkami (z hovězího, telecího, vepřového,

Tagliatelle s gorgonzolovou omáčkou a ořechy
jednoduchá, ale skvělá úprava těstovin

Tagliatelle se šunkou na smetaně
velmi jednoduchá úprava těstovin, kterou zvládne každý

Tagliatelle s masovou směsí
Těstoviny s masovou směsí

Maminčino kuře s hříbkovou omáčkou
Jako přílohu jsem zvolila tagliatelle

Tagliatelle s lososem a rukolou
Snadná a chutná úprava těstovin s lososem

Tagliatelle s kuřecím masem a listovým špenátem
Výborné těstoviny, které zvládne každý

Tagliatelle a Lá Milanese
Těstoviny a smetanovo-špenatová omáčka, dobrota z naprosto dostupných surovin

Fettuccine s lososem a hráškem
další z mých oblíbených těstovin, velmi rychle připravených

Fettuccine kuřecím masem na smetaně
rychlé smetanové těstoviny

Fettuccine s kuřecím masem a cherry rajčátky
rychlá úprava smetanových těstovin

Tagliatelle s gorgonzolou a kuřecím masem
těstoviny s příjemně nasládlou chutí gorgonzoly obohacenou o cherry rajčátka

Tagliatelle s kuřecím masem a hráškem
Tagliatelle (typické italské ploché nudle) s kuřecí masem a hráškem, připravované na másle s česnekem a bazalkou.