Ingredience tagliatelle
Tagliatelle a tagliolini (z italského tagliare - „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech.Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle. Jsou proto ideální s hustými omáčkami (z hovězího, telecího, vepřového,
Tagliatelle s gorgonzolovou omáčkou a ořechy
jednoduchá, ale skvělá úprava těstovin
Tagliatelle se šunkou na smetaně
velmi jednoduchá úprava těstovin, kterou zvládne každý
Tagliatelle s masovou směsí
Těstoviny s masovou směsí
Maminčino kuře s hříbkovou omáčkou
Jako přílohu jsem zvolila tagliatelle
Tagliatelle s lososem a rukolou
Snadná a chutná úprava těstovin s lososem
Tagliatelle s kuřecím masem a listovým špenátem
Výborné těstoviny, které zvládne každý
Tagliatelle a Lá Milanese
Těstoviny a smetanovo-špenatová omáčka, dobrota z naprosto dostupných surovin
Fettuccine s lososem a hráškem
další z mých oblíbených těstovin, velmi rychle připravených
Fettuccine kuřecím masem na smetaně
rychlé smetanové těstoviny
Fettuccine s kuřecím masem a cherry rajčátky
rychlá úprava smetanových těstovin
Tagliatelle s gorgonzolou a kuřecím masem
těstoviny s příjemně nasládlou chutí gorgonzoly obohacenou o cherry rajčátka
Tagliatelle s kuřecím masem a hráškem
Tagliatelle (typické italské ploché nudle) s kuřecí masem a hráškem, připravované na másle s česnekem a bazalkou.