Ingredience chlebová mouka hladká
Je to rozmělněná vnitřní část zrna,která obsahuje nejvíce škrobů.Zrna se odemílají postupně a číselně se označují.Na okraji zrna je více minerálů a vlákniny,což je z nutričního hlediska kvalitnější.Slupka zrna obsahuje L-cystein,která se odstraňuje,aby byla mouka bílá.Mouka se rozděluje podle hrubosti mletí na hladkou,polohrubou,hrubou a krupici.

Základní kváskový chléb
Pro kváskové začátečníky je zde recept na jednoduchý pšenično žitný chléb, jak jej mám vyzkoušený já.

Bílý (toastový) chléb
Bílý chléb je jednoduchý k upečení a má jen jednu vadu - ten kupovaný už nebudete chtít ;)

Jednoduchý domácí chléb
Jednoduchý chléb bez nástrah a potřeb domácího kvásku. Variabilní a chuťově skvělý. A to nejlepší? Přesně víte, co obsahuje.

Celozrnné ořechové čokocookies
Sušenka, nebo ořechová nálož? Zámořská sladkost, která u nás zdomácněla. Jde ji upéct lehce a kupovanou už nebudete chtít.