Ingredience kolínka
Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě .Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky - pohankové, kukuřičné nebo rýžové.Tvary jsou různé - kolínka , vřetena , flíčky atd...

Veganské minestrone
Tato hustá zeleninová polévka je skvělá možná právě proto, jak variabilní je její příprava.

Vepřová krkovice v omáčce s kolínkama
Vepřová krkovice v omáčce s kolínkama - jednoduché a bez velké práce

Studentské těstoviny
Studentské těstoviny - rychlé, levné a bylo toho hodně, takže i chudý věčně hladový student se zasytí :)

Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rajská omáčka s masovými kuličkami - nezahuštěná, ale přesto výborná

Omáčka z vepřové plece s fazolemi a kolínkama.
Omáčka z vepřové plece s kolínkama, doplníme červenými fazolemi.