Horké maliny

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 10 minut
Vaření: 5 minut
Panna Cotta s horkými malinami

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
4429 KJ
tuky
79 g
sacharidy
70 g
cukry
64 g
nasycené mastné kyseliny
56 g
bílkovina
11 g
vláknina
8 g
draslík
193 mg
vápník
153 mg
fosfor
121 mg
sodík
73 mg
hořčík
15 mg
cholesterol
6 mg

Ingredience

  • 1 Panna Cotta
  • 500 ml setany 31 %
  • 250 ml mléka
  • 250 g malin
  • 100 g cukru

Postup:

  1. Nejdříve si uvaříme Panna Cottu. 250 ml smetany nalijeme do kastrůlku, přidáme 150 ml mléka a přivedeme do varu. V misce si mezitím ve 100 ml mléka rozmícháme Panna Cottu a vlejeme do kastrůlku. Vaříme za stálého míchání 1 minutu a nalijeme do skleniček.
  2. Cukr si na pánvi necháme zkaramelizovat, přidáme maliny a jen tak krátce necháme v karamelu obalit.
  3. Nalejeme štávu na Panna Cottu, potom nastříkáme našlehanou šlehačku (250 ml) a nakonec ozdobíme horkými malinami.
  4. Je to opravdu rychlá, lehká a dobrá svačinka.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Mohlo by vás zajímat

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.