Čínské nudle s vepřovým masem a zeleninou

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 30 minut
Vaření: 20 minut
Nudličky z vepřového masa, se zeleninou a čínskými nudlemi - i bez woku to zvládnete
Čínské nudle s vepřovým masem a zeleninou

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2021 KJ
bílkovina
33 g
sacharidy
32 g
tuky
24 g
cukry
2 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
sůl
1 g
lepek
1 g
vláknina
1 g
draslík
125 mg
vápník
60 mg
fosfor
41 mg
hořčík
29 mg
sodík
25 mg
železo
2 mg

Ingredience

  • 500 g vepřové pečeně
  • 1 cibule
  • 2 mrkve
  • 1 porek
  • 1 kedlubna
  • 1 paprika
  • 2 mrkve
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • Olej
  • Sůl
  • Pepř
  • Koření na čínu
  • 200 g čínských nudlí
  • Koření ratatouille

Postup:

  1. Maso nakrájíme na nudličky
  2. Přidáme 2 lžíce oleje a sojové omáčky, necháme 2 hodiny odležet v lednici
  3. Zeleninu nakrájíme
  4. Na rozpálenou pánev dáme maso, přidáme ostatní koření a restujeme do měka
  5. Maso vyndáme, do výpeku přidáme zeleninu na cca 5 minut (na skus)
  6. Přidáme zpátky maso, uvařené nudle, pořádně prohodíme a vypneme
  7. Hotovo, dobrou chuť

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Storno
Přidat