Glazované cibulky

Martin
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 5 minut
Vaření: 20 minut
Celkově: 20 minut
Glazované cibulky v sirupu z hnědého cukru, balsamikového octa a tymiánu jsou parádní doplněk k pečeným masům.

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
499 KJ
sacharidy
26 g
cukry
15 g
bílkovina
1 g
vápník
23 mg
hořčík
1 mg

Ingredience

  • 400 g nakládaných cibulek
  • 50 g hnědého cukru
  • 50 ml balsamikového octa
  • tymián
  • sůl

Postup:

  1. V kastrolu svaříme cukr s pár kapkami vody, balsamikovým octem, snítkou tymiánu a špetkou soli. Směs vaříme až do konzistence sirupu.
  2. Přidáme cibulky bez nálevu a společně pomalu povaříme cca 15 - 20 minut.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.