Glazované cibulky
MartinSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 499 KJ
- sacharidy
- 26 g
- cukry
- 15 g
- bílkovina
- 1 g
- vápník
- 23 mg
- hořčík
- 1 mg
Ingredience
- 400 g nakládaných cibulek
- 50 g hnědého cukru
- 50 ml balsamikového octa
- tymián
- sůl
Postup:
- V kastrolu svaříme cukr s pár kapkami vody, balsamikovým octem, snítkou tymiánu a špetkou soli. Směs vaříme až do konzistence sirupu.
- Přidáme cibulky bez nálevu a společně pomalu povaříme cca 15 - 20 minut.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.