Jáhlová čokoládová kaše s kokosem

Brandyskakuchticka
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 15 minut
Vaření: 15 minut
Ingredience jsou na 2 porce

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1668 KJ
sacharidy
32 g
tuky
21 g
bílkovina
15 g
nasycené mastné kyseliny
11 g
vláknina
10 g
cukry
10 g
mononenasycené mastné kyseliny
4 g
polynenasycené mastné kyseliny
4 g
draslík
1,088 g
fosfor
1,045 g
hořčík
481 mg
vápník
351 mg
sodík
104 mg
železo
15 mg
cholesterol
7 mg
zinek
3 mg
měď
1 mg

Ingredience

  • 100 g jáhel
  • 300 ml mléka
  • 3 lžičky arašídového másla
  • 3 lžíce kakaa
  • 2 lžíce strouhaného kokosu
  • 2 lžíce slunečnicových semínek
  • 1 lžička agávového sirupu

Postup:

  1. Jáhle spaříme horkou vodou, abychom je zbavili nahořklé chuti, poté zalijeme mlékem a vaříme dokud nezměknou.
  2. V případě potřeby během vaření přiléváme více mléka.
  3. Jakmile jsou jáhly uvařené a máme je v konzistenci kaše, zamícháme do nich arašídové máslo a kakao.
  4. Naservírujeme do misek, posypeme kokosem, slunečnicovými semínky,ozdobíme ovocem a polijeme sirupem.
  5. Výborná snídaně či svačina je na světě…dobrou chuť .

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Mohlo by vás zajímat

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.