Jáhlová kaše s vůní perníku

Brandyskakuchticka
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 1
Příprava: 10 minut
Vaření: 10 minut
Voní a chutná přímo božsky

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1114 KJ
sacharidy
30 g
cukry
12 g
bílkovina
11 g
tuky
10 g
nasycené mastné kyseliny
3 g
vláknina
1 g
mononenasycené mastné kyseliny
1 g
trans mastné kyseliny
1 g
sůl
1 g
vápník
319 mg
cholesterol
12 mg
hořčík
2 mg
sodík
1 mg
draslík
1 mg

Ingredience

  • 60 g jáhel (nahrubo mletých)
  • 260 ml sójového mléka
  • špetka soli
  • 1/2 lžičky citrónové kůry
  • špetka perníkového koření
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička másla

Postup:

  1. V kastrůlku zahřejeme mléko se špetkou soli.
  2. Přidáme jáhly a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
  3. Do hotové kaše vmícháme citrónovou kůru, máslo, perníkové koření a med.
  4. Kaši přelijeme do misky, ozdobíme dle fantazie a podáváme.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.