Sumeček na špenátovém lůžku
marusIngredience
- 400 g afrického sumečka
- 30 g hladké mouky
- 350 g mraženého sekaného špenátu
- 2 vejce
- 2 šalotky
- 3 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- 1 lžíci smetany
- olivový olej
Postup:
- Sumečka nakrájíme na porce, osolíme a opepříme.
- Na 1 lžíci oleje orestujeme najemno nasekanou cibuli.
- Přidáme částečně rozmrzlý špenát, osolíme a opepříme.
- Za občasného míchání necháme špenát úplně rozmrazit, přidáme česnek a krátce podusíme.
- Vmícháme se smetanou rozkvedlaná vejce, necháme je srazit, odstavíme a udržujeme teplé.
- Na rozehřátou pánev dáme olej a z obou stran zvolna opečeme připravené porce ryby,
- které před vložením lehce poprášíme moukou.
- Porce ryby podáváme položené na špenátu a s různě upraveným bramborem .
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.