Sumeček na špenátovém lůžku
marusIngredience
- 400 g afrického sumečka
- 30 g hladké mouky
- 350 g mraženého sekaného špenátu
- 2 vejce
- 2 šalotky
- 3 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- 1 lžíci smetany
- olivový olej
Postup:
- Sumečka nakrájíme na porce, osolíme a opepříme.
- Na 1 lžíci oleje orestujeme najemno nasekanou cibuli.
- Přidáme částečně rozmrzlý špenát, osolíme a opepříme.
- Za občasného míchání necháme špenát úplně rozmrazit, přidáme česnek a krátce podusíme.
- Vmícháme se smetanou rozkvedlaná vejce, necháme je srazit, odstavíme a udržujeme teplé.
- Na rozehřátou pánev dáme olej a z obou stran zvolna opečeme připravené porce ryby,
- které před vložením lehce poprášíme moukou.
- Porce ryby podáváme položené na špenátu a s různě upraveným bramborem .
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
Mohlo by vás zajímat
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.