Kuře na pivu

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 80 minut
Kuře na pivu s pečenymi brambory - netradiční způsob pečení, ale nebojte se, všechno dobře dopadne
Kuře na pivu
Příprava kuřete na pečení
V průběhu pečení

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2390 KJ
sacharidy
51 g
tuky
38 g
nasycené mastné kyseliny
18 g
mononenasycené mastné kyseliny
9 g
bílkovina
4 g
vláknina
3 g
polynenasycené mastné kyseliny
3 g
draslík
1,14 g
trans mastné kyseliny
1 g
cholesterol
90 mg
fosfor
86 mg
hořčík
57 mg
sodík
35 mg
vápník
22 mg
železo
1 mg

Ingredience

    Příprava kuřete

  • 1 kuře
  • 1 pivo
  • Sůl
  • 100 g másla
  • Brambory

  • 1 kg brambor
  • Olej
  • 50 g másla

Příprava kuřete

  1. Kůře omyjeme a osolíme
  2. Posadíme na otevřenou plechovku piva
  3. Postavíme na plech
  4. Podlijeme trochou vody, přidáme máslo
  5. Pečeme do zlatova na 180 stupňů 80 minut
  6. Několikrát polijeme výpekem

Příprava brambor

  1. Brambory omyjeme, osolíme
  2. Přidáme trochou oleje a másla
  3. Pečeme v troubě 20 minut na 200 stupňů

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.