Čočka na kyselo s uzeným masem
JiřinkaSložení porce
    hodnoty jsou pouze orientační  
  - energie
 - 4304 KJ
 - tuky
 - 93 g
 - sacharidy
 - 25 g
 - bílkovina
 - 20 g
 - cukry
 - 8 g
 - polynenasycené mastné kyseliny
 - 5 g
 - vláknina
 - 4 g
 - nasycené mastné kyseliny
 - 2 g
 - mononenasycené mastné kyseliny
 - 1 g
 - sodík
 - 825 mg
 - draslík
 - 431 mg
 - fosfor
 - 366 mg
 - vápník
 - 136 mg
 - cholesterol
 - 129 mg
 - hořčík
 - 60 mg
 - železo
 - 5 mg
 - mangan
 - 1 mg
 - zinek
 - 1 mg
 
Ingredience
- 400 g předvařené čočky
 - Sůl
 - Pepř
 - 2 lžíce octa
 - 2 lžíce cukru
 - 2 cibule
 - Olej
 - 600 g uzeného masa
 - 4 vejce
 - Trochu oleje
 - 4 okurky
 
Čočka
Hlavní část
Čočka
- Čočku propláchneme vodou
 - Nakrájíme cibuli na jemno
 - Po spěnění cibulky přidáme čočku a přilijeme 4 hrnky vroucí vody
 - Vaříme 5 minut
 - Přidáme sůl, pepř, ocet a cukr a necháme vařit dalších 5 až 7 minut, dokud nezměkne
 
Podáváme s vařeným uzeným masem,sladkokyselou okurkou a volským okem
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
                  
            Smažené vepřové krokety
          
                  
            Losos s listovým špenátem a pečenými bramborami
          
                  
            Kuřecí steak s bylinkovým velouté
          
                  
            Holandská omáčka
          
              
      Vyžadován uživatelský účet
  
    Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.  
  Děkujeme za Váš komentář
  
        Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
        Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
        Zabere to jen chvilku.
      
    Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
  
        Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
        účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
        se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.