Fazolky s kukuřicí, slunečnicemi a klobásou

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 4 minut
Vaření: 6 minut
Dobrá večeře podávána s toustíkem
Fazolky s kukuřicí, slunečnicemi a klobásou

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1508 KJ
sacharidy
39 g
vláknina
18 g
tuky
15 g
bílkovina
14 g
cukry
6 g
polynenasycené mastné kyseliny
6 g
mononenasycené mastné kyseliny
2 g
fosfor
1,791 g
draslík
1,563 g
nasycené mastné kyseliny
1 g
sůl
1 g
hořčík
937 mg
vápník
379 mg
železo
32 mg
sodík
22 mg
zinek
5 mg
měď
2 mg

Ingredience

  • 1 konzervu bílých fazolí
  • 1 konzervu červených fazolí
  • 1 klobásu
  • 1 konzervu kukuřice
  • 10 dkg slunečnicových semínek
  • 3 lžíce kečupu
  • Sůl
  • Pepř
  • Chilli (můžete, ale nemusíte)

Postup:

  1. Na pánev dáme nakrájenou klobásku a ssmažíme
  2. Přidáme fazole i s trochou zálivky z konzervy
  3. Povaříme cca 4 minuty
  4. Následně přidáme kukuřici, kečup a nakonec přidáme slunečnicové semínka
  5. Necháme ještě tak 3 minutky a je hotovo, podáváme s chlebíkem nebo toustem (oboje se dá případně ještě lehce opéct)

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Storno
Přidat