Langoše

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 10 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2860 KJ
sacharidy
95 g
tuky
23 g
bílkovina
22 g
nasycené mastné kyseliny
9 g
vláknina
4 g
cukry
4 g
mononenasycené mastné kyseliny
3 g
polynenasycené mastné kyseliny
3 g
sůl
3 g
lepek
1 g
draslík
835 mg
fosfor
357 mg
vápník
98 mg
hořčík
87 mg
cholesterol
30 mg
sodík
14 mg
železo
3 mg
zinek
3 mg
mangan
2 mg

Ingredience

  • 500 g hladké mouky
  • 50 ml mléka
  • 50 g másla
  • olej
  • 3 lžičky soli
  • 1 ks droždí
  • 100 g sýr (eidam)
  • kečup
  • česnek
  • 1 lžička cukru

Nástroje

    FRITÉZA

Postup:

  1. Nejprve si připravíme kvásek z vlažného mléka,cukru a droždí.
  2. Kvasit necháme přibližně 15 minut.
  3. Potom uhněteme těsto z hladké mouky,kvásku a soli.
  4. Těsto odložíme na půl hodiny v pokojové teplotě a z něho uděláme bochánky cca 6 cm.
  5. Ještě chvíli necháme odležet,rozválíme do placek a smažíme v rozpáleném oleji.
  6. Langoše musí v oleji plavat a musí se osmažit co nejrychleji.(DOBRÁ FRITÉZA)
  7. Když je máme hotové potřeme je rozpuštěným máslem,KERÝ SMÍCHÁME S nastrouhaným česnekem.
  8. Nakonec langoše natřeme kečupem a poprášíme nastrouhaným sýrem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.