Rybí prsty s hranolkama

Jiřule
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 15 minut
Vaření: 30 minut
Rybí prsty s hranolkama a výtečná domácí tatarská omáčka

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
4551 KJ
sacharidy
96 g
tuky
66 g
bílkovina
25 g
polynenasycené mastné kyseliny
11 g
nasycené mastné kyseliny
6 g
vláknina
4 g
sůl
1 g
cholesterol
314 mg
fosfor
87 mg
vápník
77 mg
draslík
58 mg
hořčík
27 mg
sodík
21 mg
železo
2 mg

Ingredience

  • 600 g Rybích prstů
  • 500 g Hranolek
  • 2 vejce
  • 2 kyselé okurky
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 menší cibule
  • 150ml oleje
  • sůl
  • pepř

Hlavní jídlo

Rybí prsty a hranolky dáme na plech a vložíme do trouby.
Nedávejte vůbec olej pečeme na sucho.

Příprava tatarky

Do mísy si dáme žloutky a začneme šlehat.
Pomalu přilíváme olej.
Když je to husté přidáme hořčici a dvě lžíce láku z okurek.
Cibuli a okurky si nasekáme na drobno.
Jen vmícháme.
Osolíme opepříme.


Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.