Ingredience sůl
Kuchyňská sůl - Chlorid sodný je chemická sloučenina.Je to velmi důležitá sloučenina potřebná pro životní funkce většiny organismů.Je to důležitá surovina pro potravinářský průmysl.

Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety na pivu

Řecká směs
Masovo zeleninová směs

Telecí maso na paprice
Telecí maso na paprice s bramborovým knedlíkem

Kuřecí prso na divoko
Kuřecí prso na divoko s čerstvími houbami

Květák s pikantní omáčkou
Květák s pikantní omáčkou s bramborem

Zapečená brokolice
Zapečená brokolice se sýrovou omáčkou z tvrdého sýra

Plněná vepřová panenka
Plněná vepřová panenka s nádivkou

Špagety s bazalkovým pestem a šušenými rajčaty
Uvařené těstoviny s bylinkami a česnekem - použijeme bazalkové pesto a sušená rajčátka

Štovíkový boršč
Polévka s brambory, uzeným masem a zahradním štovíkem - plno chuti a vitamínů

Kuře pečené na víně s bramborem
Do zlatova upečené kuřátko na víně s pečenými česnekovými brambory a sýrem.

Rýžový nákyp s meruňkami
Rýže na sladko s meruňkami

Mexická krkovice
Mexická krkovice s pečenýmí rajčaty a fazolemi

Bramborová kaše
oblíbená příloha z brambor - správně

Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou kaší
Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou kaší - měkoučké jehněčí masíčko, vonící rozmarýnem a plné chutě

Steak z lososa s holandskou omáčkou
jemná chuť ryby, jemná chuť holandské omáčky - svou drahou polovičku příjemně překvapíte

Steak z lososa na islandský způsob
jemná chuť lososa doplněná o sladkokyselé hrozny - pecka

Svíčková na smetaně
Svíčková na smetaně - myslím, že není třeba nic dodávat :), základ české kuchyně v klasickém provedení.

Šunkofleky
Šunkofleky aneb zapékané těstoviny s uzeným masem

Bramboráčky s masovou směsí sypané sýrem
Bramborák tak trošku na náš způsob

Česneková polévka
Česnekový krém se smetanou

Ražniči
Vepřové ražniči z kýty a slaniny

Vepřové koleno
Lahůdkové vepřové koleno s křenem a hořčicí

Jitrnice
Jitrnice známe, připravujeme si je i sami doma. Jde to i tak trochu jinak...

Vepřová játra
Restovaná játra pikantní