Ingredience tortilla pšeničná
Tortilla je druh tenkého chleba, placka, původem z španělské resp. arabské kuchyně jako placka .V mexické kuchyni se peče tortilla převážně kukuřičné mouky .V Mexiku se jedná o často používaný kulinářský prvek, něco jako chléb v Evropě .
Tortilly s fazolovou pomazánkou
svačina nebo pohoštění
Burrito s hovězím masem a červenou mexickou rýží
Mexiko u vás doma
Zeleninová tortilla
Jednoduchá příprava, báječná chuť! Navíc - bezmasé!
Tortila
Tortila trochu jinak
Tortila s kuřecím masem a ananasem
Tortila s kuřecím masem a ananasem - kdo má rád sladko-kyselo-pálivé
Quesadillas se zeleninou
Mexiko u vás doma - báječná, jednoduchá tortila, nejen pro vegetariány.
Tortila s kuřecím masem a zeleninou
Tortila je druh tenkého chleba, placka která chutná skvěle. My si ji naplníme kuřecím masem, ale povolte uzdu fantazii...
Moje placka - Tortilla
Plněná tortilla - rychlá a snadná mňamka pro každou příležitost, z běžných domácích surovin