Ingredience ovesné vločky jemné
Ovesné vločky jsou obilný výrobek vzniklý rozdrcením ovesných zrn.Z ovesných vloček se připravuje řada pokrmů spadajících do kategorie “zdravé výživy”, především müsli, a používají se též při výrobě celozrnného pečiva. Jsou cenným zdrojem řady živin.Ovesné vločky jsou lehce stravitelné.Z ovesných vloček se připravuje především ovesná kaše, v současnosti nejčastěji nasladko; může však být i slaná.

Ovesná kaše se skořicí
...a zase ta ovesná

Ovesná kaše s mangem
Ke snídani či svačině

Poctivý rebarborový koláč s jahodami
Nadýchaný kynutý koláč plný chuti jahod a rebarbory, který volá po létě.

Lehký tvarohový koláč s ovocem
Krásný variabilní dezert plný tvarohu pro malé/velké mlsouny. Ovoce doplňte podle sezóny nebo zásob. Výborný bude koláč i bez něj.

Chia kaše s kešu oříšky
Snídaně plná energie

Ovesné svačinové placičky
Snack k dětské svačině, po cvičení, nebo do kapsy na vycházku. Jednoduchý, zdravý, voňavý a výborné chuti. Zvládnou upéct i děti!

Vláčná bábovka s cuketou (včetně veganské verze)
Jednoduchý a klasický dezert, který má čestné místo v české kuchyni. S cuketou je bábovka ještě vláčnější a nikdy není suchá.

Domácí pečená banánová granola
Zapomeňte na rozmočené kupované müsli, z něhož půl vyhodíte, protože vám směs nechutná. Domácí lahodná křupavá směs za pár minut.