Ingredience dětská krupice
Klasická dětská krupice se vyrábí pomletím loupaných pšeničných zrn. Dodá organismu především prázdné kalorie (obsahuje málo vlákniny, vitamínů, minerálních látek a stopových prvků). Můžete vařit kaše, ale uplatní se také při přípravě knedlíků, halušek, lívanců, či polévek.

Smažené bramborové šišky
Bez obalování je stačí dát do friťáku a máme domácí krokety

Bramborové knedlíky se škvarkama
Bramborové knedlíky se škvarkama a se zelím

Sušenkové kuličky
Nepečené cukroví ze sušenek, másla a cukru, obalované v kokosu nebo kakau

Bryndzové knedlíky
Něco na způsob tvarohových knedlíků, jen místo tvarohu jsme použili bryndzu.

Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Česká klasika, kdo by neznal

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím a cibulkou
další z řady tradičních jídel, velmi oblíbených, alespoň u nás

Pečené vepřové, kysané zelí, bramborové šišky
aneb vepřo, knedlo, zelo .....

Bramborové šišky
Bramborové šišky - jednoduchá domácí příloha, kterou si zamilujete

Krupicová kaše
Kaše z dětské krupice a mléka, sypaná Grankem, výborná je taky s cukrem a banánem.

Bramborové knedlíky s uzeným a špenátem
Bramborové knedlíky, plněné uzeným masem s dušeným špenátem

Bramborové šišky s mákem
Bramborové šišky s mákem - tradiční české jídlo, rychlé a snadné