Ingredience třtinový cukr
Cukr je přírodní sladidlo, sladká poživatina, zpravidla označovaná odborně jako potravinářský cukr. Vyrábí se v cukrovarech.Hlavně třtinový z cukrové třtiny nebo řepný z cukrové řepy. Na trh se dodává v sypké podobě nebo jako zpevněné, slisované tvary - homole nebo kostky.Ročně se na celém světě vyprodukuje 160 milionů tun.Cukr je potravina s vysokým obsahem energie až (16,8 kJ/g).Cukr a zdraví - přispívá k obezitě , kazí se zuby , zrychluje stárnutí , má na svědomí cukrovku .

Koláč s červenou řepou a čokoládou
Lze použít i na muffiny

Citrónová bábovka
k nedělní kávě ideální

Sušenky s bílou čokoládou a brusinkami
Vydrží dlouho ...pokud se dříve nesnědí

Pečené jablíčko
sladká tečka k odpolední kávě

Perníkové řezy s povidlím
Tak trochu jiný perník

Hermelín s cibulkou na černém pivu
může být i Camembert nebo Encián

Dutch baby pancake
nebudete se chtít dělit

Jahodové dortíky
něco sladkého ke kávě

Kokosový mug cake
Bábovka z hrníčku

Salát s pomelem a krevetami
exotika na talíři

Citronové krevety s rýžovými nudlemi
krevety zase jinak

Sušenky z ovesných vloček s arašídovým máslem
S kousky čokolády

Cookies s čokoládou
Pečením samy získají kulatý tvar

Řezy z červené řepy a mrkve
Tak trošku jiná buchta

Kokosové lívance
Pokud Vás už nudí ovesné kaše, tyhle lívanečky budou příjemnou změnou

Tom Kha Gai polévka
thajská a silně návyková polévka

Knedlíčky dim sum
lákavá chuť dálek

Kuřecí prsa s brokolicí a žampiony
trochu z Asie

Banánový chlebíček s chia
Když už jsou banány

Cuketový makovec
Bezlepkový a díky cuketě krásně vláčný

Vanilkový ovesný koláč s čokoládou
Pro ty, kteří milují zdravější varianty pečení

Tarte Tatin
Tak málo stačí pro tak famózní výsledek

Lilek načerno
maso máme rádi ale nemusí být každý den

Kuřecí játra se žampiony na víně
víno je skvělé i na vaření