Ingredience bramborový škrob
Bramborový škrob je potravinářský výrobek, populární ve všech domácnostech. Škrob slouží jako zahušťovadlo. Použití bramborového škrobu má své opodstatnění v pekárenském průmyslu,v masném průmyslu, v mlékárenském průmyslu,

Kuřecí placičky
Jsou šťavnaté a moc dobré

Hovězí steak se zázvorem a mrkví
večeře po které se netloustne

Kuře po sečuánsku
miluji asijskou kuchyni

Řezy z červené řepy a mrkve
Tak trošku jiná buchta

Levandulové sušenky
krásně voňavé a křehké

Cuketový makovec
Bezlepkový a díky cuketě krásně vláčný

Kapří karbanátky
I karbanátky můžou být dietní

Vláčné kořeněné cookies
Pikantní kořeněná chuť těchto sušenek vás mile překvapí - stejně jako jejich měkkost.

Dort PAVLOVA
Velmi lehký dortík tak trochu jinak

Krůtí prsa s medovou omáčkou se zázvorem
inspirace Asií

Filety z Ajašské tresky v kořeněné panádě
Filety s tresky a bramborová kaše.

Bůček na asijský způsob
zjistíme, že bok se dá jíst i jinak než upečený

Pikantní dip
Žloutková omáčka okořeněná pepřem a hořčicí jako chuťovka k vejci natvrdo nebo masu.

Koláč s mandlovou náplní
Koláč s mandlemi, velmi jedlé :)

Medovník s čokoládou
Medovník s čokoládou - rozhodně se po něm budou olizovat nejen dětičky

Ořechovo-kávový dort
Dort z ořechového těsta s kávovým krémem a čokoládovou polevou, podle receptu od jedné tetičky